Ontmoet de groene roomdivider voor je kantoor: De Heuning!

Bij Outlet Kantoormeubels ontwikkelen we geregeld onze eigen producten. Dat kan zijn omdat we een product missen, het een andere functie willen geven of omdat we kantoorinrichtingen willen aanvullen met ware pronkstukken. De Heuning-roomdivider voor het kantoor is er hier een van. Wat deze verrijdbare plantenbak zo bijzonder maakt? Je ontdekt het hier! 

Ontdek De Heuning-roomdivider!

Wat is De Heuning-roomdiver precies? 

De plantenbak met kunstplanten erin, ken je inmiddels wel. Misschien fleurt er wel een de zijkant van jouw bureau op, terwijl je dit leest. Toch wilden wij hier nog een variatie aan toevoegen, door de plantenbak verrijdbaar te maken én op te delen in drie etages. Want wat is er beter dan één rij met planten: drie rijen met planten!  

Natuurlijk zat hier een betere reden achter: we wilden planten inzetten als een groene scheidingswand op kantoren. Daarom moesten we de hoogte in en dat besloten we te doen met de drie etages aan planten. Door de toevoeging van de wielen, verplaats je de roomdivider in een handomdraai. Zo creëer je gemakkelijk natuurlijke, privéruimtes in je kantoor.  Natuurlijk zijn er meer roomdividers dan alleen ons model De Heuning, ontdek hier andere opties.

verrijdbare plantenbak voor op kantoor "De Heuning".

Dit kwam er bij de ontwikkeling kijken

Bij de ontwikkeling van een nieuw product komt veel kijken. Zo denk je lang na over het materiaal, veiligheidsaspecten, de stabiliteit – je wilt niet dat een bak met planten omkiept –, hoe breed de bakken moeten zijn om aan te sluiten bij de gemiddelde kamerplant en de behoefte van de klant. En dat is nog maar het begin.  

Uiteindelijk hebben we gekozen voor een metalen frame en houten plantenbakken voor De Heuning-roomdivider. Het frame en de bakken zijn dan ook verkrijgbaar in allerlei kleuren. Zodat jij het perfect kunt aanpassen aan jouw kantoorinrichting.  

Wat maakt De Heuning-roomdivider voor je kantoor uniek

  • Het is een van de weinige verrijdbare plantenbakken in z’n soort 
  • Plantenbakken worden zelden als scheidingswand aangeboden 
  • Het is makkelijk te verplaatsen 
  • Planten kies je naar eigen inzicht – groen of bloemen, kunst of echt 
  • Het frame en de bakken kun je naar eigen inzicht configureren 
Ontdek De Heuning-roomdivider!

Welk type (kunst)planten kan erin?

Je kunt De Heuning-roomdivider uitrusten met bijna elke plant die je maar wilt. De enige voorwaarde is dat de plant niet hoger is dan 30 centimeter of breder dan 20 centimeter. Maar of je nu een zachte varen, volle vetplant, weelderige hangplant of kleurige bloemen erin wilt plaatsen, dat is aan jou. Alles kan! 

Zelfs echte planten kun je in deze bakken poten. Dan is het wel zaak om de binnenkant eerst te bekleden met een zeil. Anders sijpelt het water in de houten bakken en trekken ze krom. De Heuning-roomdivider is ontworpen met kunstplanten op het oog, maar als je voor echt wilt gaan, regelen we het graag voor je! 

Neem contact op!

Wil je meer weten over De Heuning-roomdivider? Of heb je vragen over de begroeiing die je erin kunt aanbrengen? Neem gerust contact met ons op via 0344-647052 of info@outletkantoormeubels.nl. 

Ontdek De Heuning-roomdivider!